ВенецияСпалня Боксспринг + матраци - 160/200 тъмно сиво - Мебелна Фабрика Дискрет

Комфортна спалня, която гарантира 100 % пълноценен сън. В спалнята Венеция сме вложили едни от най-качествените материали. Фокусирали сме се върху най-дребните детайли за един уникален дизайн ,следвайки най-новите тенденции в бранша. Комфортът на спалня Венеция се дължи на три степенност на елементите, а именно:




1. Подматрачните основи са от пружинен пакет pocket springs 500, положен върху солидна конструкция от висококачествена иглолистна дървесина и MDF плоскост, тапицирани с висококачествен мебелен плат и HR пяна и плат anti slip. 

2. Матраците са с ядро от индивидуално обезшумени в калъф пружини, с височина 13 см от системата pocketed springs, която осигурява 7 ЗОНОВО АДАПТИРАНЕ по формата на тялото. Гръбначният стълб е винаги в ергономична позиция, независимо от позата на сън. Матракът се моделира напълно спрямо тежестта и натиска на тялото. Същевременно осигурява стабилна подкрепа на важните за тялото опорни точки, благодарение на оптималната си еластичност. Тапицирани са с висококачествена дамаска/Гомез от Арт пласт/.


3. В цената на спалнята са включени два матрака с размер 800/2000 мм.

Солидна конструкция спалня Венеция от висококачествена иглолистна дървесина и MDF плоскост, тапицирани с висококачествен мебеле

Comments

Popular posts from this blog

Ъглов диван Дорис - Мебелна фабрика Дискрет

Тара Кухненски ъгъл - промо дамаска - Мебелна Фабрика Дискрет

Канапета - Мебелна фабрика Дискрет