Ъглови дивани - Мебелна фабрика Дискрет

 

Диванът „Виена” е холов ъгъл, създаден за малки и средни жилища. Размерите са:

дължина L=2880 mm, широчина B=1760 mm, височина H=890 mm

и могат да ви осигурят необходимото удобство за почивка в седнало положение, а при необходимост за спане можете да използвате подвижния механизъм, с размери 1860/1400 mm. Конструкцията на основата му е изработена от ПДЧ стандарт EN 312 - тип P2, масивна дървесина и обикновено ПДВ. Лицевите елементи могат да се поръчат в различни цветови комбинации на дамаска и еко кожи. Диванът може да се изработва и в ляв-десен ъгъл.

За промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма Diskret. Холовият ъгъл Виена може бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма Diskret, както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката

Забележка: Гърбът на дивана Виена не е тапициран с лицев плат и кожа. Подръчниците му не са предназначени за сядане. Натоварването им статично или динамично довежда до нежелани нарушения на целостта на изделието. Не поставяйте дивана на пряка слънчева светлина и на не по-малко от 50 см от отоплителни тела и уреди. Те могат да увредят лицевите елементи.

Цветовата комбинация на снимката е бяла и черна кожа.

Цените са за посочените дамаски в сайта, с начислено ДДС и франко представителните ни магазини.

#мебелна фабрика #diskret-bg.com #мебелна фабрика Дискрет #мебели дискрет #дивани #ъглови дивани

Comments

Popular posts from this blog

Ъглов диван Дорис - Мебелна фабрика Дискрет

Тара Кухненски ъгъл - промо дамаска - Мебелна Фабрика Дискрет

Канапета - Мебелна фабрика Дискрет