Канапета - Мебелна фабрика Дискрет

 

Канапе Астра е нашето предложение за малки и средни помещения. Функцията сън се обезпечава от седалните и облегални елементи изпълнени с пружинен пакет "Бонел". Размерите му са:

дължина L=2300 mm, широчина B=950 mm, височина H=950 mm

Диванът с лекота може да преобразувате в легло за спане с дължина на лежане L=1900 mm и широчина В=1440 mm. Корпусът се изработва от обикновенно ПДЧ стандарт EN 312 – тип Р2, масивна дървесина и об. ПДВ, а лицевите елементи могат да се изработват от различни комбинации на дамаски и еко кожи.

За промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма Diskret.

Диванът може да бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма Discket, както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката.

Забележка: Гърбът на дивана Астра е тапициран с лицеви дамаска или кожа. Подръчниците не са предназначени за сядане. Натоварването им статично или динамично довежда до нежелани нарушения на целостта на изделието. Поставяйте дивана на не по-малко от 50 см от отоплителни тела и уреди. Те могат да увредят лицевите елементи.

Цените са за посочените дамаски в сайта, с начислено ДДС и франко представителните ни магазини.

#мебелнафабрика#diskret#мебелнафабрикаДискрет#мебелидискрет#канапета

Comments

Popular posts from this blog

Ъглов диван Дорис - Мебелна фабрика Дискрет

Тара Кухненски ъгъл - промо дамаска - Мебелна Фабрика Дискрет

Канапета - Мебелна фабрика Дискрет