Ъглов диван Дорис - Мебелна фабрика Дискрет

Моделите разтегателени ъглови дивани Дорис ще ви предложи комфорта и удобството на меката мебел както за почивка пред телевизора, така и за спокоен и лек сън. Лесно и бързо се трансформира в легло за спане. Дивана е с функция падащ гръб. Има ракла в седалната част. Калъфките на седалките и възглавниците са с цип и могат да се сменят, което е основното предимство на дивана.

Възглавниците и седалките са прошити с конец, което допринася за красивата и елегантна визия на дивана.  Ъгловият диван Дорис може да се изработва за аранжиране в ляв и десен ъгъл в различни цветови дамаски и еко кожи. Видовете лукс дамаски ще откриете под снимката дивана.Корпусът се изработва от обикновено ПДЧ, масивна дървесина и об. ПДВ. Дивана от снимката е с промо дамаска в цветова комбинация:

  • Промо Фалкон 80

За промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма Diskret.

Холовият ъгъл Дорис може да бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти с марката Diskret, както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката.

Забележка: Подлакътникът на холовият ъгъл Дорис не е предназначен за сядане. Натоварването му статичо или динамично може да наруши целостта на изделието. Гърбът на ъгъла е тапициран с лицева дамаска. Не поставяйте дивана на пряка слънчева светлина и на не по-малко от 50 см от отоплителни тела и уреди. Те могат да увредят лицевите елементи.

Цените са за посочените дамаски в сайта, с начислено ДДС и франко представителните ни магазини.

Comments

Popular posts from this blog

Холови маси - Мебелна фабрика Дискрет

Тара Кухненски ъгъл - промо дамаска - Мебелна Фабрика Дискрет