Фотьойл - Мебелна фабрика Дискрет

Ето го и разтегателният фотьойл Мартин, чудесно допълнение за всяко помещение, непретенциозен с малките си габарити, но удобен за почивка и сън при необходимост с разтегателен механизъм и зона за спане. Цветовата комбинация на снимката е:

  • Фалкон 16
  • Фалкон 25

Конструкцията на основата му е изработена от ПДЧ стандарт EN 312 - тип P2, масивна дървесина и обикновено ПДВ. Лицевите елементи могат да се поръчат в различни цветови комбинации на платове и еко кожи. За промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма Diskret.


Фотьойлът може бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма Diskret, както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката. Фотьойлът Мартин се изработва и във вариант разтегателен.

Забележка: Гърбът на фотьойлът не е тапициран с лицев плат и кожа. Подръчниците му не са предназначени за сядане. Натоварването им статично или динамично довежда до нежелани нарушения на целостта на изделието. Не поставяйте фотьойла на пряка слънчева светлина и на не по-малко от 50 см от отоплителни тела и уреди. Те могат да увредят лицевите елементи.

Цените са за посочените дамаски в сайта, с начислено ДДС и франко представителните ни магазини.

Comments

Popular posts from this blog

Ъглов диван Дорис - Мебелна фабрика Дискрет

Тара Кухненски ъгъл - промо дамаска - Мебелна Фабрика Дискрет

Канапета - Мебелна фабрика Дискрет